Imate li žirafe kod kuće?

Ljudi obično drže kućne ljubimce poput mačaka i pasa u svojim domovima.

Dakle, ovo je sasvim prirodno. Imati pitomog i poslušnog psa kod kuće velika je stvar posebno za usamljenu osobu. Međutim, je li moguće malo pretjerati s tim događajem i tako nešto nahraniti kod kuće? Sad imamo vijesti zbog kojih izravno postavljate svoje pitanje. Glavni junak naših vijesti je Fenne.

Fenne, član obitelji Mcrae, povukao je potez koji bi do takvih vijesti doveo tijekom safarija s obitelji. Tijekom safarija Fenne pronalazi bebu žirafu i kad vidi da je napuštena, odmah je želi usvojiti. Štoviše, kada izgled žirafe, koja je žedna i kojoj je potrebna pomoć, također želi biti udomljena, obitelj odluči odvesti bebu žirafu izravno u svoj dom.

Čak i kada je riječ o maloj bebi, većini nas može se činiti teško hraniti žirafu koja ima veliku veličinu u smislu svoje opće strukture, ali Fenne hrani ovu bebu žirafu kod kuće na točno 2 načina. Zapravo, obitelj namjerava dugo hraniti ovu žirafu. Međutim, dogodi se neželjeni događaj i žirafa koja izlazi na ispašu na uobičajeno hranjenje troši otrovnu travu. To uzrokuje da beba žirafa umre u kratkom vremenu.

Prema izrečenim izjavama; Smrt žirafe izazvala je ozbiljnu tugu u obitelji. Iako iskustvo hranjenja životinja u drugoj i izvanrednoj kući, obitelj se tijekom dvije godine navikla na bebu žirafu i bili su vrlo tužni što su ga ostavili na ovaj način.