KOJE SU SVE PREDNOSTI KRATKE KOSE

Kratku kosu lako je njegovati i oblikovati, no ne može je svatko imati. Uvijek se posavjetujte sa svojim frizerom da li bi vam stajala kratka kosa u odnosu na oblik vašeg lica, a ako uistinu želite svoju dugu kosu skratiti razmislite o poludugim frizurama. Za predstojeću 2012. godinu o kratkim frizurama već se priča na sve strane. Modni kritičari kažu da je to must have look. Kratku frizuru možete lako oblikovati voskom za kosu onako kako vi to želite. Prednosti su što se manje masti, te lakše pere, suši i oblikuje. Odaberite frizuru koja će odgovarati vašem karakteru, stilu i osobnosti i počnite sa pripremama za svoj novi izgled. Kratke frizure odgovarat će vam ukoliko imate duguljasto lice.

Međutim, ukoliko imate okruglo lice uz pomoć stručnjaka i vaša kratka frizura izgledat će sjajno. Poigrajte se sa dužinom vaših šiški. Ukoliko ih ostavite duže od ostatka kose, vaša frizura bit će super moderna i bit ćete zamijećeni gdje god krenete. Duge šiške također zrače elegancijom. Kratka kosa idealna je za koji god stil vi poželite. Možete biti elegantni, sexy, profinjeni , uglađeni ili agresivni-samo birajte. Dobra je i za svaku situaciju. Ukoliko se bavite nekim sporotom neće vam smetati, a ljeti vam neće biti vruće.

Na poslu nećete imati problema, jer je kratka kosa dovoljno profesionalna, ali i sexy za vaš noćni izlazak. Kratka kosa otkriva vaše lice zato ga naglasite šminkom i koristite nakit. Iako je dosta lako brinuti se o ovakvim frizurama, postoje i mane. Kratka kosa ne može prikriti neke nedostatke na vašem licu koje bi vi željeli.

Morat ćete da se šišate češće nego što ste to do sada činili. Često ćete se naći u fazi kada je vaša kosa ili preduga ili prekratka da biste učinili sa njom ono što želite. Također, kratka kosa vas čini višima, što nije problem ako već nemate dovoljno visine.

Ako vam se ne svidi vaša frizura nakon šišanja, nećete se moći vratiti da je popravite. Naprotiv, može proći dugo vremena prije slijedećeg šišanja dok vaša kosa naraste. Ako ste odlučni u tome da želite kratku kosu umjesto da objašnjavate vašem frizeru, pronađite sliku na internetu frizure kakvu želite i ponesite je sa sobom. Tako ćete odmah moći pitati da li će vam pristajati, a i neće doći do nesporazuma pri objašnjavanju i shvaćanju onoga što vi želite.

Objavljeno dana