BOJE I VAŠA GARDEROBA

Kada sami sebi šivate, odabiranje materijala je vrlo važno, ali još važnije je odabiranje boje koja vama pristaje. Ne može si svatko od nas priuštiti da bude u baš onoj boji koja mu se sviđa, ali se sa tim može eksperimentirati. Kada kupujete tkanine, prinesite komad tkanine ogledalu i stavljajte ju na različite dijelova tijela i lice. Pratite kako utječe na vašu boju kože i posebno obratite pažnju na vaše oči.

Ako vam boja pristaje, vaša koža će biti odlične boje, izgledati ćete zdravije i življe. Ako to pak nije vaša boja, izgledati ćete umorno i iscrpljeno. Ovo možete učiniti sa svima što trenutno imate u svojoj garderobi.

Ako volite određenu boju a ne mislite da vam pristaje, to ne znači da je to istina, i dalje vi to možete nositi. Većina boja ima svoju “prigušenu” ili slabiju boju. Te slabije boje određuju jeli boja “vaša” ili nije.

Boje imaju tople i hladne slabije boje. Ako želite nositi boju koju volite, tada nađite brend koji ima vašu slabiju boju. To saznajte kao što je navedeno stavljanjem tkanine na vašu kožu, ako to čini vašu kožu, po izgledu, zdravijom onda je to prava boja za vas, ako suprotno, tada bolje ostavite odjeću tamo gdje je i bila.

Također postoje i one “moćne” boje. To su većinom crna, siva i smeđa boja. Neke od tih boja ce vam pristajati bolje od drugih, one u kojoj se osjećate dobro i koja je savršena za vaš izgled su naravno vaš izbor. Neki ljudi ce reci da je crna najmoćnija boja ali ako vam ne pristaje dobro imat ce upravo suprotan učinak od “moći”.

Kada ste saznali koja boja vam najsavršenije pristaje, nastojite se osjećati samouvjereno u njima, nosite MOĆ!

Objavljeno dana