DJEČJA KOLICA KINDERKRAFT A-TOUR 3U1

Nova Kinderkraft A-Tour 3u1 dječja kolica pružaju iznimnu funkcionalnost za vašu obitelj, prilagođena su djeci od rođenja pa sve do 22 kg.

Ova višenamjenska kolica su vrlo praktična zbog svoje jednostavne upotrebe, integrirajući košaru za novorođenče i sportski dio u jedan kompaktni sustav. Bez brige o prostoru za pohranu pojedinačnih dijelova kod kuće, lako možete transformirati košaru u sportski dio u samo nekoliko laganih poteza.

U sklopu seta dobivate i autosjedalicu Kinderkraft Mink 0-13 kg s adapterima koji omogućuju montažu autosjedalice na okvir kolica. A-Tour je idealan za roditelje koji uživaju u šetnjama po različitim terenima zahvaljujući velikim geliranim i amortiziranim kotačima.

Naručite Kinderkraft A-Tour 3u1 dječja kolica još danas u Pčelica web trgovini.

Dodatno, ova kolica dolaze s vodootpornim krovićem s UV50 zaštitom od sunca, produživim krovićem i ventilacijskim otvorima. Sportski dio ima tri moguća položaja (sjedeći, ležeći i poluležeći), dok se ručka za roditelje može prilagoditi u osam različitih položaja. A-Tour je opremljen STOP & RIDE kočnicom koja se upravlja s gornje strane i ne oštećuje cipele.

Sigurnost je na prvom mjestu zahvaljujući podesivom pojasu u 5 točaka i mekim jastučićima na prsima i međunožju. Jastučići se lako mogu ukloniti radi čišćenja, a pojasevi se prilagođavaju visini kako dijete raste.

Set dolazi s prostranom i modernom MOMMY BAG torbom koja će vam omogućiti da sve što vam je potrebno za šetnju uvijek imate pri ruci, zajedno s univerzalnim ručkama. Osim toga, set uključuje mrežu protiv komaraca, pokrov za kišu i navlaku za noge kako bi vaše dijete bilo udobno i sigurno u različitim vremenskim uvjetima. Držač za šalicu čini ovaj set potpuno praktičnim, omogućujući vam da uživate u napicima tijekom šetnje.

Osnovne karakteristike ovih kolica obuhvaćaju:

Prilagodljivost od rođenja do 22 kg
Kombinacija košare i sportskog dijela
Autosjedalica + adapteri
Gelirani kotači za lako manevriranje
Sigurnosni pojas u 5 točaka
Izrađena od lako održivog poliestera
Težina proizvoda:

Težina kolica (konstrukcija i košara): 12 kg
Težina autosjedalice: 4 kg
Težina konstrukcije: 8 kg
Dimenzije proizvoda (D x Š x V):

Sklopljeni proizvod: 72 x 60 x 26 cm
Rasklopljeni proizvod: 105 x 60 x 90 cm
Promjer prednjih kotača: 20 cm
Promjer stražnjih kotača: 30 cm

Objavljeno dana